Trouwen op Locatie in Overijssel

Ultieme beleving tijdens uw bruiloft 

Graag verzorgen wij de ultieme beleving voor jullie bruiloft in Overijssel en Nederland. Als gepassioneerde cateraars en wedding planners begrijpen wij dat jullie bruiloft maatwerk vereist. Het is jullie dag, en daarom zorgen wij ervoor dat alles op zijn plek valt, zodat jullie optimaal kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. Of jullie nu kiezen voor een trouwlocatie in Overijssel of ergens anders, wij denken graag met jullie mee om jullie wensen te vervullen.

Jullie gaan trouwen!

Allereerst willen wij jullie feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij klaar om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden maatwerkarrangementen die volledig aansluiten bij jullie wensen, of het nu gaat om de ceremonie, trouwreceptie, feestlocatie, trouwvervoer of het diner met live cooking.

Trouwlocatie:

Willen jullie de bruiloft thuis houden of op een andere locatie? Bij Lampe beschikt over een groot netwerk met unieke trouwlocaties in verschillende omgevingen. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en regelen alles van A tot Z, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van de perfecte feestlocatie.

Smaakvolle lunch of diner:

Nadat de huwelijksvoltrekking heeft plaatsgevonden, is het tijd om te proosten en de bruidstaart aan te snijden. Bij Catering Bij Lampe bieden we een scala aan mogelijkheden voor het diner. Kies bijvoorbeeld voor een smaakvolle lunch, een uitgebreid diner met live cooking, een buffet met culinaire hoogstandjes, of een romantisch diner bij kaarslicht.

Lijkt het jullie leuk om bij ons te trouwen?

Ons toegewijde team zal jullie en jullie gasten tijdens deze speciale dag volledig in de watten leggen. Ons doel is ervoor te zorgen dat jullie over een aantal jaar nog steeds vol liefde en geluk terugkijken op deze prachtige dag. Wij zijn vereerd dat we mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Trouw op locatie in Overijssel:

Ontdek waarom Catering Bij Lampe de ideale keuze is voor trouwen op locatie in Overijssel. Neem contact met ons op en laat ons jullie helpen om jullie droomhuwelijk werkelijkheid te maken. Wij streven ernaar om de perfecte ceremonie, trouwreceptie, feestlocatie, trouwvervoer en culinaire ervaring te creëren, zodat jullie bruiloft een onvergetelijk moment wordt.