De mooiste dag van je leven verdient de ultieme beleving.

Dit is jullie dag, jullie bruiloft. De uitgekozen dag waarbij het aan niks mag ontbreken. Een dag waarbij alles op zijn plek valt en jullie daarom optimaal van elkaar en jullie gasten gaan genieten. Wij kunnen jullie bruiloft in Overijssel verzorgen, maar denken daarnaast ook graag mee hoe jullie zelf invulling willen geven aan de bruiloft.

Jullie gaan trouwen!

Allereerst willen wij jullie feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk.  Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise in voor de bruiloft. Bovendien stellen wij voor ieder huwelijk en feest een arrangement samen wat geheel aansluit bij jullie wensen.

Trouwlocatie.

Willen jullie de bruiloft thuis houden of op een andere locatie? Denk hierbij aan de tuin van jullie zelf, je (schoon)ouders, vrienden of misschien een vaste locatie in de omgeving.  Wij nemen graag alle zorgen uit handen en regelen alles van a tot z. Vanuit Bij Lampe beschikken we over een groot netwerk met unieke trouwlocaties in verschillende omgevingen.

Smaakvolle lunch of diner.

Nadat de huwelijksvoltrekking heeft plaatsgevonden is het tijd om een toost uit te brengen en de bruidstaart aan te snijden. Een mooi moment waarbij naasten en geliefden zullen stilstaan bij jullie liefde en geluk. In de middag kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een smaakvolle lunch , een high tea of een tapas buffet. Ook kan er tijdens het diner een keuze gemaakt worden voor een buffet, live cooking, tapas, of een barbecue. 

Lijkt het jullie leuk om bij ons te trouwen?

Ons team zal jullie en jullie gasten tijdens deze dag volledig in de watten leggen, dat wil zeggen dat het aan niets zal ontbreken.  Het belangrijkste is, dat jullie over een aantal jaar nog steeds vol liefde en geluk terugkijken op deze prachtige dag. Het blijft tenslotte ook voor ons bijzonder, dat wij mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Bruiloft in Overijssel? Neem vrijblijvend contact met ons op!