Catering in Raalte en op iedere gewenste locatie in Overijssel!

Wij verzorgen vanuit Catering bij Lampe niet alleen catering in Raalte, maar op elke gewenste locatie. Uw gasten thuis ontvangen, op kantoor of een andere locatie? Bij ons kunt u een compleet aanbod met aantrekkelijke arrangementen ontvangen die wij bij u ter plekke verzorgen. Heeft u zelf al voor ogen wat u van ons verwacht? Wij bieden ook de mogelijkheid om voor catering op maat te kiezen.

De catering is beschikbaar voor iedere gelegenheid : Personeelsfeest, bedrijfsfeest , bruiloft, familiedag, buurtfeest, open dag , jubileum of een ander event.

Wij verzorgen onder andere:

Onze catering op locatie verzorgt ook complete drankarrangementen die u los of all-in kan huren. Want bij smaakvol eten hoort tenslotte ook een drankje. Van frisdranken, thee en koffie tot goede wijnen, bieren en welkomstdrankjes. U vindt het allemaal in ons uitgebreide drankenaanbod. Kiest u voor een all-in drankarrangement? Dan genieten u en uw gasten tijdens uw feest of gelegenheid onbeperkt van fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, een vrijblijvende offerte op maat of om overige mogelijkheden en details door te nemen.

Lunch
WhatsApp-Image-2021-01-19-at-17.33.54 (1)
TAPASPLANK 1