Live Cooking 

Bij Lampe draait alles om de beleving van uw gasten. Wij willen dat zij een onvergetelijk event/feest hebben waar ze nog jaren over praten. 

Met onze Live Cooking, foodtrucks creëren wij deze beleving ook bij u op locatie. Op locatie bereiding wij de beste producten met onze eigen koks.

Van Broodjes hamburger tot 6 gangen diner wij denken graag met u mee in budget, beleving en passen de catering aan naar uw wensen.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden, maar uiteraard kunnen wij ook iets op maat voor u samenstellen

 

Verse Snack Catering

Wat is de verse snack catering?

Wij bieden een ons nieuwe concept aan, de verse snack. Hierbij komen wij met onze snackwagen naar uw locatie. In de wagen maken wij heerlijke producten zoals een broodje rookworst, verse patat en een overheerlijk broodje hamburger. 

Hoe de verse snack catering

Aan de hand van de wensen van onze opdracht gever stellen wij het assortiment samen (maximaal 3 gerechten). Wij voorzien snacks en Verse Friet vanaf 50 personen tot de grotere evenementen.  

Vanaf prijzen:

Wij kunnen dit concept aanbieden vanaf €9,95- p.p 

Bij minimaal 50 personen.  

*vanaf 80 personen 9,50 p.p 

*vanaf 100 personen 9,00  p.p 

Inclusief: Verse Friet,snacks ,sauzen.  

FOODTRUCK


Wat is een Foodtruck 

Je komt ze steeds vaker tegen in het straatbeeld: de foodtruck. Het fenomeen verovert vanuit Amerika nu langzaam Europa en ook Nederland. Kleine, mobiele keukens met een beperkt assortiment aan streetfood; wraps met biefstuk, hamburgers, een portie saté of sandwiches.

Hoe werkt de catering met een Foodtruck 

We zijn de laatste jaren steeds drukker met het fenomeen foodtruck. Zo kunnen wij van Bij Lampe op locatie verse friet, snacks,broodjes,warps, biefstukjes,cappacio en nog veel meer voor u verzorgen van uit onze foodtrucks.


Wilt u meer informatie over onze foodtrucks ? Neem dan contact met ons op.


Vanaf prijzen:

Wij kunnen een foodtruck leveren vanaf €10,- p.p 
Bij minimaal 50 personen. 
*Wij berekenen altijd een start tarief van €125,- 

Daarnaast kunnen wij tijdens een publieks evenement de catering uit handen nemen via de foodtrucks dan geld dan er 20% van onze omzet voor het evenement is de rest van de omzet is voor de foodtruck.

 

 

Live Cooking

Live cooking